Vi är passionerade belysningsentusiaster!

Att utföra en belysningsanläggning kan vara väldigt enkelt men också väldigt komplicerat. Exempelvis kan det finnas krav på en viss belysningsstyrka på ett skrivbord i kontorsmiljö, i ett trapphus eller på en parkeringsplats. Men det räcker oftast inte att bara ta hänsyn till tekniska krav på belysningen eftersom vi är människor. Hur upplevs belysningen? Genererar den obehagliga kontraster och reflexer, flimmer eller andra störande effekter? Belysningen har stort inflytande på vårt humör och välbefinnande. Rätt ljus hjälper oss att prestera bättre och gör oss gladare!

Ibland vill man att en belysningsinstallation skall vara snygg, även när den är släckt! Vi hjälper även till att välja rätt design till rätt miljö. Vare sig det gäller en stolpbelysning på en herrgård eller en hallampa i ett funkishus.

Vi hjälper Er från början till slut i ett stort eller litet belysningsprojekt! Vi gör belysningsberäkningar om så behövs och hjälper Er att välja rätt armatur som ger rätt ljus för ändamålet. Vi har även det tekniska kunnandet inom ljusreglering, närvaro/frånvarostyrning, dagsljuskompensering etc. Vi har utfört både DALI- och KNX-installationer

Enligt belysningsbranshen gör Svenska företag av med ca 20-30% av sin totala energiförbrukning på belysning. Ofta kan man göra besparingar på 70-80% genom att installera en modern belysningsanläggning.

Hör av Er till oss så berättar vi mer!

För & efternamn

Telefonnummer

E-postadress

Vad kan vi hjälpa er med?